Az Action Heller Consulting 2001 óta kínál ügyfelei pozitív megítélését és üzleti sikerét támogató megoldásokat. Szolgáltatásaink a stratégiai tervezéstől a teljes körű megvalósításig magukban foglalják a marketing és kommunikációs tanácsadás és feladatmegoldás minden elemét. Ügyfélkörünkben tudhatjuk a hazai piac számos kis-, közepes méretű és multinacionális nagyvállalatát.

Tanácsadó ügynökségünk alapítói és vezetői tapasztalt szakemberek. A cég ügyvezető igazgatója Oláh Csilla, kommunikációs igazgatója Ungvárszki Tamás. Ügynökségünk munkatársai felelős, felkészült, több nyelven beszélő szakértők.
2007 óta az Action Global Communications hálózatának tagja vagyunk, így nemzetközi projektekben is ügyfeleink segítségére lehetünk.

Közel 15 éves sikeres működésünk alapját az ügyfelekkel kialakított hosszú távú, kölcsönös tiszteleten, őszinteségen és bizalmon alapuló partneri kapcsolat jelenti. Ezt erősíti egyenletesen magas színvonalú munkánk és a teljes ügyfélkapcsolat minden pontját jellemző felelősségvállalás. Ügyfeleink érdekét magunkénak érezzük és legjobb tudásunk szerint nem csupán megfelelni kívánunk az elvárásoknak, de célunk, hogy meghaladjuk azokat.

„Diplomáimat a Külkereskedelmi Főiskolán és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem. A kilencvenes évek elejétől a PR-szakma meghatározó ügynökségeinél dolgoztam, vezető beosztásban, nagyfokú önállósággal. A rendszerváltást követő időszak változatos és izgalmas kommunikációs feladatokat kínált, én pedig örömmel vettem részt számos vállalat piaci jelenlétének erősítésében, pozícionálásában. Az Action Heller Consulting egyik alapítójaként azt gondolom a szakmánkról, hogy egy nagyon sokrétű, változatos, minden nap újabb és újabb feladatokat felvető terület, amelyet csak sok szakmai tapasztalattal, nyitottsággal, kreativitással és vezetői szintű kapcsolattartással lehet megfelelő színvonalon ellátni. A szakmámon kívül elég sok minden érdekel: szeretek bolhapiacokon csavarogni, szeretem – talán a vízi madarakon és a baromfiudvar lakóin kívül – a madarakat, szeretek fényképezni – és ezek a területek remek hobbinak bizonyultak az elmúlt 20-30 év során.”

Oláh Csilla

ügyvezető igazgató

„A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szereztem diplomát. Az egyetemet követően különböző pénzintézetek corporate finance részlegeiben dolgoztam, ahol megismerhettem számos – kicsi és nagy, sikeres és sikertelen – vállalat üzleti tervezési folyamatát. A tapasztalataimat az ország egyik legnagyobb energetikai holdingjánál gyarapítottam tovább: itt része lehettem egy nagy szervezet döntési mechanizmusainak, és számos olyan külső tanácsadó céggel is támogatott projektben vettem részt, amelyek a különböző tagvállalatok belső működésének javítását vagy az egyes részlegek célmeghatározását szolgálták.
Az Action Heller Consultingban kitűnő alkalmam nyílik arra, hogy tudásomat azoknak az ügyfeleknek a rendelkezésére bocsássam, amelyek nagy szervezettel rendelkeznek, vagy éppen igen gyorsan fejlődik a szervezetük egy sikeres termék bevezetésének köszönhetően. Meggyőződésem, hogy egy versenyhelyzetben lévő vállalat a kommunikációt core business-ként kell, hogy kezelje, és a vállalati kommunikációnak szervesen kell illeszkednie az üzleti folyamatokba. A kommunikáció az egyik legfontosabb versenyképességi tényező, és ez – bármilyen furcsának hangzik is – a versenyszférán kívüli intézményekre is igaz. A munkámmal ezt a szemléletet erősítem az ügyfeleinknél, az Action Heller Consulting magyarországi és nemzetközi kapacitásának teljes támogatásával.”

Ungvárszki Tamás

kommunikációs igazgató

2007 óta a nemzetközi Action Global Communications hálózat tagjaként működünk.

Ügyfeleink a nemzetközi hálózat és háttér nyújtotta előnyök széles körét élvezhetik:

TAPASZTALAT ÉS INNOVÁCIÓ

Közel 45 éves, sikeres működés
meggyőző és elismert szakmai múlt

Folyamatos fejlődés
korszerű megközelítés és friss megoldások

Széles, több szektort felölelő ügyfélkör
Fortune 500 cégek, nemzetközi márkák, nagy tőzsdei vállalatok az ügyfelek között

AUTÓIPAR

Subaru

Harley Davidson

Red Bull

BANKOK ÉS PÉNZÜGYI VÁLLALATOK

Ahli United Bank

ENERGIASZEKTOR

Nabucco gázvezeték

EU ÉS NEMZETKÖZI FEJLESZTÉSEK

EU Partnership for Peace

FMCG

Rexona

Gloria Jean’s Coffees

IT

Microsoft

Symantec

GYÓGYSZERIPAR ÉS EGÉSZSÉGÜGY

Bayer

Unilever

UTAZÁS ÉS SZABADIDŐ

British Airways

Royal Caribbean

SZAKÉRTELEM ÉS TUDÁS

Nemzetközi kommunikációs kapacitás
erős helyi piaci ismeretek

Több mint 300
szakember a hálózatban

Tudásmegosztás
a legjobb gyakorlatok átemelése

Speciális fókusz és kompetencia
a feltörekvő piacokon

JELENLÉT ÉS ELÉRHETŐSÉG

Network térkép megtekintése