JOGI NYILATKOZAT


A hellercom.hu weboldal és annak tartalma az Action Heller Consulting (továbbiakban: AHC) tulajdona. A weboldal elsődleges célja a tájékoztatás és az információszolgáltatás az AHC tevékenységéről. Az AHC törekszik arra, hogy a hellercom.hu oldal tartalma pontos és aktuális legyen.

A hellercom.hu weboldal tartalma az AHC szellemi alkotása, kivéve azon részeket, ahol más szerző neve, vagy forrás szerepel. A hellercom.hu tartalmának továbbfelhasználása és megosztása a forrás pontos megjelölésével és a vonatkozó szerzői jogi jogszabályokkal összhangban történhet. Az AHC a weboldalon keresztül hozzáférhető adatok harmadik személy általi felhasználására vonatkozóan semminemű felelősséget nem vállal.

A hellercom.hu oldalon felsorolt tevékenységek, szolgáltatások nem minősülnek üzleti ajánlatnak. Hivatalos üzleti ajánlatnak csak az AHC tulajdonosai által írásos formában, közvetlenül a címzettnek eljuttatott ajánlatok minősülnek.

A hellercom.hu blog felületén közölt írások (blogposzt) a szerzők véleményét tükrözik.

Az AHC fenntartja a jogot a hozzászólások előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére (moderáció), amennyiben azok tartalma vagy stílusa ezt indokolttá teszi.

A hellercom.hu oldalain külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek) által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért az AHC semmilyen felelősséget nem vállal.

A hellercom.hu szolgáltatásának meghibásodásából, kimaradásából eredő esetleges károkért az AHC nem vállal felelősséget.